Just nu ökar smittspridningen i vårt område med snabb takt. Ingen vet hur länge situationen kommer att pågå. Trots att vi är många som är trötta på ensamhet, avstånd och på alla restriktioner är det ändå extra viktigt att ”hålla i och hålla ut” nu. Vi får öva oss i tålamod. 

Kalmar län har nu också fått skärpta råd, som i nuläget gäller till 8 december. Det påverkar givetvis församlingens verksamhet.

Gudstjänster: Vi kommer under inte att ha öppna gudstjänster på söndagarna dessa veckor. Den kommande söndagens planerade Familjegudstjänst är inställd.
Nästkommande söndag – 22 november – har vi Öppen kyrka med bön hela dagen enligt schema. Alla som vill, tar ansvar för en halvtimma/timma ensamma, tillsammans med en vän eller inom familjen, så att kyrkan fylls med bön från morgon till kväll. Du kan läsa mer här

Onsdagsbönen: Fortsätter varannan onsdag som vanligt, men sker nu vid fyra olika tillfällen. Du deltar den tid som passar dig bäst. 

06:30 – Ines ansvarar
10:30 – Geoff och Inger ansvarar ( denna tid är speciellt ämnad för 70+)
14:30 – Inglis ansvarar
18:30 – Gerth ansvarar

Husgrupperna: Fortsätter varannan onsdag som vanligt. Du får information av din husgruppsledare.

UV-Scout: Fortsätter som vanligt, fast utomhus.


Vi följer kontinuerligt ny information och nya rekommendationer från våra beslutsfattare och myndigheter. Vi är väl medvetna om att nya beslut kan behöva tas. med kort varsel. Du håller dig uppdaterad genom att regelbundet besöka hemsidan. 

Här kan du läsa de allmänna råden för Kalmar län 

I övrigt gäller

  • Var noga med handhygienen – tvätta händerna ofta med tvål och vatten – handsprit finns alltid tillgängligt där vi samlas
  • Begränsa fysisk kontakt – undvik kramar och handslag – håll avstånd
  • Om du känner dig sjuk, har symptom som hosta, snuva eller feber   – stanna hemma!

Behöver du praktisk hjälp? Har du frågor och funderingar? Vill du ha någon att samtala med? Tveka inte att höra av dig!